Blog

Den lukker som en bankboks – stille og roligt

Jeg meget glad for min nye sikkerhedsdør, og håndværkerne er jeg specielt glad for. De ryddede fuldstændigt op efter sig, og der er ingenting at se inden for på tapetet eller noget som helst. Det vil jeg gerne have, at du fortæller dem.

Jeg hørte om jer, da vi fik nye døre i kælder og ved indgangen. Jeg fik at vide at en nabo ville have én, og det ville jeg også.

Døren er god. Den lukker som en bankboks - stille og roligt - den larmer ikke ligesom den gamle gjorde.

Vi bor på 4. sal og har ingen støj, så der mærker jeg ikke forskel; men der er ingen kulde, når jeg går ud i gangen, sådan som der var med den gamle dør.

Jeg lagde med det samme mærke til det med, at den lukker lige så fint, og der er ikke noget, der har overrasket.

Mit ord for døren: FANTASTISK! På en skala fra 1-5 får den et 5-tal! 

E.K.N.

katalog-btn-hover

Bør du skifte din hoveddør ud?

De fleste kan nok svare ja til det spørgsmål; men hvor længe holder en hoveddør egentlig? Dørene inde i en opgang er oftest forholdsvis godt beskyttede mod temperatursvingninger, slid, sol og vind; de udsættes kun sjældent for råd og andre naturfænomener. Derfor er man heller ikke tvunget til med jævne mellemrum at udskifte og forny sin…
Read more

Er din bolig klædt på til en kold vinter?

Det ikke er specielt afslappende og hyggeligt at sidde i konstant træk inden døre, og derfor kunne det godt være nu - inden vinteren rigtigt sætter ind, vi skulle sørge for en varm og hyggelig vinterbolig ved at lukke kulden effektivt ude i begyndelsen af det nye år. Det er ingen tvivl om, at det…
Read more