Er din lejlighed beskyttet imod indbrud?

Boligforeninger har mulighed for at få indbrudssikre døre til en særlig rabat, hvis en beboer eller bestyrelsen tager initiativ til det.

Hvis du bestiller inden 14. april i år, kan vi garantere, at din dør bliver installeret, før du tager på sommerferie i slutningen af juni.

Mange bor i dag i lejligheder, hvor den eneste indgang for en tyv vil være døren. Men på trods af, at Danmark har flere indbrud end noget andet land i Europa (bortset fra det kriseramte Grækenland), er det ikke alle boligforeninger, der har indbrudssikret lejlighedernes døre.

Mange døre i boligforeninger består i dag af en karm, der er lavet af blødt træ og en dør, der ligeledes er lavet af blødt træ. Hverken ekstra låse eller en alarm kan forhindre tyve i at ødelægge døren på få sekunder og tage de mest værdifulde ting fra lejligheden i løbet af 3-4 minutter, inden nogen når at reagere på en evt. alarm. Det faktisk sjældent, at naboer hører en tyv bryde ind gennem en dør, og selv hvis de gør, er det endnu sjældnere, at de stikker hovedet ud, for at se, hvad det var, der larmede ude på opgangen.

Nordisk Gruppens døre består af en ståldør, der bliver sat ind i en stålramme. Der er således ingen svage punkter i materialet. På begge sider af ståldøren sidder der træpaneler, så det æstetiske indtryk bevares. Døren ser dermed ud som en trædør, selvom der er en ståldør i midten.

Nordisk Gruppen kan også tilbyde en særlig trevejs-lås, som låser i tre retninger: lodret op i toppen af stålkarmen, lodret ned i bunden og til siden. Derudover er der flere stålnokker i hængselsiden, som sikrer mod, at indbrudstyven kan komme ind ad den vej. Med en trevejs-lås er døren med andre ord låst i alle fire retninger.

Dørene er testet i henhold til den nyeste europæiske norm EN 1627:2011 for indbrudssikring af døre. De er også certificeret som branddøre og overholder således kravene til boligforeninger, hvor nye lejlighedsdøre også skal være branddøre. Dertil kommer en væsentlig højere lydisolering på 43 dB og varmeisolering på 1,3 W/m2K, hvorfor udskiftning af hoveddøren er en af de bedste investeringer, du kan foretage i din bolig.

Uanset om du blot ønsker at udskifte din egen dør eller din boligforening ønsker at udskifte alle lejlighedsdørene, så kontakt Nordisk Gruppen. I kan evt. få en konsulent ud og kigge på jeres døre og således få en gratis evaluering, af hvad det vil koste at sikre jeres døre mod indbrud.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.