Fortæl ikke tyven at du er på ferie

Det kan være dejligt at dele feriebilleder med sine venner og familien på Facebook. Men forsikringsselskaber kunne nægte erstatning, hvis man har promoveret sine feriebilleder, mens man har været væk.

Både politi og forsikringsselskaber fraråder på det stærkeste, at man annoncerer vidt og bredt, at man er taget på ferie. Det skyldes at tyve ofte "tjekker op" på Facebook og andre sociale medier for at se, hvem der er på ferie og slår til, når de kan se at der er fri bane. Forsikringsselskaber kunne dermed betragte det som simpelt uagtsomt eller groft uagtsomt, afhængig af opslagets karakter.

Men i stedet for at bekymre sig om man kan få erstatning ved et evt. indbrud, er det jo bedst at sikre sig imod indbrud i første omgang. Den bedste måde at undgå indbrud på, er at sørge for at boligens indgange er testet imod indbrudsforsøg. Sikkerhedsdøre fra Nordisk Gruppen er testet imod indbrudsforsøg iht. de europæiske standarder på området og er et meget effektivt tiltag imod at undgå indbrud. Udenpå døren kommer der dekorative træplader, i den udformning kunde vil have.

Således kan man få en rigtig lækker dør, der samtidig er sikret imod indbrud og løser rigtig mange andre problemer, såsom lydgener, varmeudledning, branddrøj og meget andet.

Kontakt Nordisk Gruppen for at få et gratis katalog.

Bestil katalog

    Jeg accepterer at blive registreret i service system, med mulighed for opfølgende service opkald. Se privatlivspolitik her.

    [recaptcha]

    Øvrige indlæg