Gadedøre

Det viste design kan fremstilles i alle sikkerhedsklasser – altså som Standard, Sikkerhedsklasse 2, Sikkerhedsklasse 3, Sikkerhedsklasse 4 og som Skudsikker dør.

Gadedøre til opgange

Når gadedøren til en opgang skal udskiftes, er der oftest specielle krav til design og funktionalitet.

Når vi taler design af facadedøre, kan der være krav fra Kulturarvestyrelsen eller anden myndighed, om at døren skal passe ind i det eksisterende, eller ligefrem skal være en kopi af det eksisterende. Man kan som regel renovere en eksisterende dør, men det koster, og oftest ender man med en dør, som ikke lever op til nutidige ønsker, miljøkrav o.s.v.

For mange producenter kan det være svært og omkostningstungt at lave specialdesignede løsninger. Vi er vant til at fremstille indvendige sikkerhedsdøre til opgange. Her er kravet til udseende oftest, at døren skal ligne de eksisterende døre; så når det kommer til facadedøre, er er vi også på hjemmebane.

Vi fremstiller selvfølgelig facadedøre i alle vores sikringsklasser, men anbefaler almindeligvis vores specielt udviklede facadedør, som har ekstraordinært høje værdier, når vi taler varmeisolering og støjdæmpning. I skrivende stund er facadedøren ikke indbrudsklassificeret, men døren er dog bygget på en stålkerne, som vore øvrige døre, og er derfor – med eller uden sikringscertifikat – en særdeles sikker løsning.

Facadedøren er i sin standardudgave ”pakket ind” i malet UMIDAX HLS,  en trætype som er modstandsdygtig mod fugt, selv hvis der skulle komme skade på belægningen. Skulle der i øvrigt i forbindelse med hærværk eller lignende opstå store skader på døren, kan træpanelerne uden store problemer skiftes.

Facadedøren har sin standard træbeklædning, men kan ud over det laves i et utal af trætyper herunder bla. i laminat- eller massivtræ som f.eks.: fyr, eg, birk, bøg, mahogni, indfarvet krydsfiner, EDM og meget mere.

Gadedøre med glasparti

Facadedøre laves desuden med glas både i dørblad, sideparti og topparti, uden at det det går ud over sikkerheden. Når vi indsætter glas i vores facadedøre, anvender vi en kombination af flerlagsglas og sikkerhedsfilm – eller andre former for specielt hærdet glas, som gør at glaspartiet bliver ekstremt brudresistent.

Døren er i sin grundkonstruktion en kombination af metal og træ, hvor metallet sikrer facadedørens styrke og træet giver et smukt udseende. Vores facadedøre laves som både enkelt- og dobbeltdøre og som døre med side- og topparti.

Kontakt os

  Jeg accepterer privatlivspolitik

  Kundeudtalelser

  4.3/5

  4.3 på Google

  Hvorfor er Nordisk Gruppen “et sikkert valg”?

  Derfor bør du vælge os - kontakt os i dag, hvis du har nogle spørgsmål.

  01

  Indsigt

  10+ års erfaring og ca. 10.000 døre installeret.

  02

  Pris & kvalitet

  Vores mål er, at du får mest mulig dør for pengene.

  03

  Rutineret

  Vi har styr på processerne, gennem hele forløbet.

  01. INDSIGT

  Det er formentlig de færreste, der tænker over det, men det at skifte hoveddør er en forholdsvis sjælden foreteelse. De fleste skifter bil hver 3. eller 5. år, men en hoveddør skal som regel holde meget længere. Hvis du ikke lige bor i et nybyggeri, kan du jo prøve at stille spørgsmålet: “Hvor længe har den nuværende entredør siddet der”?

  Selv i den ældre bydele er svaret ofte, at entredøren formentlig har været der, siden bygningen blev opført.

  Faktisk er det slet ikke usædvanligt at have en hoveddør, som er ældre end en selv, og derfor har kun de færreste erfaring med at udskifte en hoveddør. Og uanset, hvad vi synes om ”de gode gamle dage” – eller hvor nostalgiske, vi kan blive, når vi snakker om ordentligt udført håndværk osv., så må vi samtidig erkende, at der også inden for området hoveddøre og sikkerhedsdøre har været en betragtelig udvikling i de senere år.

  En ny dør skulle derfor gerne være en betydelig opgradering på stort set alle parameter, eksempelvis: reducering af træk, varmeisolering, lyddæmpning, brandsikring, indbrudssikring, holdbarhed, samt generelt at være lidt lækrere og føles som kram.

  Udskiftning af en eller flere døre er således en langsigtet beslutning, som man gerne skulle blive glad for mange år ud i fremtiden. Samtidig må vi nok sande, at kun er de færreste har en omfattende erfaring på området; selv for professionelle håndværkere, så som tømrere, er dette område ofte kun en lille del af deres fagområde, og det er præcis her, Nordisk Gruppen kommer ind i billedet. For sikkerhedsdøre er vores hovedbeskæftigelse og vores spidskompetence – ja, faktisk beskæftiger vi os ikke med ret meget andet.

  Så uanset, om du er privatperson, boligforening, entreprenør, arkitekt eller anden professionel, så har vi været igennem processen mange gange og hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning til netop dit dørprojekt (uanset projektets størrelse).

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  02. Pris og kvalitet

  Vi har nok alle prøvet at købe forkert eller for billigt og derfor få noget, som ikke var godt nok eller uegnet til det, man havde tænkt sig. Når dette sker, er resultatet ofte, at man ender med ingenting og må ud og handle igen. Den slags er ikke bare ærgerligt – det er helt sikkert også den dyreste måde at handle på.

  Hos Nordisk Gruppen er vores mål at finde den rigtige løsning til den bedste pris, hvilket gør, at vores priser normalt er særdeles konkurrencedygtige. På den anden side ville vi aldrig anbefale noget, som vi ved ikke holder i længden, blot for at være billigst.

  Omvendt kunne man tro, at pris og kvalitet altid hænger sammen, hvilket dog ikke altid er tilfældet. Ting kan helt sikkert blive for billige, og selvom der unægteligt er en sammenhæng mellem pris og kvalitet, er det dog ikke altid tilfældet, at dyrt er bedre.

  Nogen brands, træsorter eller råmaterialer kan være betydeligt dyre end andre, selv om de hverken er pænere eller bedre. Det kan skyldes, at det specifikke råmateriale er sværere at skaffe, bearbejde eller blot fordi, det er et brand.

  Vi står altid stærkest, hvis vi hjælper dig til den bedste løsning. Det, som du kan forvente af os, er kompetent rådgivning, der altid sigter på, at du får mest mulig dør for pengene.

  En anden, men ikke uvæsentlig ting, som styrker vores forhold mellem pris og kvalitet, er, at vi har en betragtelig volumen, når det handler om sikkerhed og branddøre, hvilket betyder, at vores produktion og transport kan udføres priseffektivt.

  03. RUTINERET

  Vi modtager meget gerne input, men i arbejdet med os vil det normalt ikke være nødvendigt at ”genopfinde den dybe tallerken”. Vi har arbejdet med processerne mange gange og kender arbejdsgangene med bl.a. varsling af opmåling, installation, udbedring af fejl osv. til et punkt, hvor et udkast til en fuld beskrivelse af projektforløbet samt varslingsskrivelse kan udleveres på forhånd, så du ikke behøver at bekymre dig om den del.

  Vores kunder er både professionelle og private. Vi arbejder meget gerne med entreprenører, arkitekter, byggerådgivere eller private, men vores klart største kundegruppe er boligforeninger.

  Bestyrelsen i en boligforening kan selvfølgelig godt inkludere mennesker med branchekendskab, men bestyrelsesarbejdet er næsten altid frivilligt, hvilket gør det ekstra vigtigt, at tingene kører så gnidningsfrit som muligt.

  Vi kan selvfølgeligt ikke udelukke, at der vil være noget, som vi skal koordinere eller tale om i forbindelse med et dørprojekt – det vil der være – men vi forstår situationen og respekterer det frivillige aspekt i bestyrelsesarbejdet og søger derfor hele tiden at forbedre vores processer, således at bestyrelsen og andre frivillige ikke bliver belastet unødigt.

  Vi har styr på tingene gennem hele forløbet. Slutligt laver vi selvfølgelig en gennemgang sammen og for at sikre at alt er som det skal være. Igennem forløbet er vores standardskrivelser og varslinger, almindeligvis forsynet med vores direkte nummer, så de enkelte beboere i stedet for at gå igennem bestyrelsen, rådgiveren eller andre ekstra led, kan tage fat i os direkte. På den måde løses tidsbookning og andre rutineopgaver oftest nemt, ved direkte beboer kontakt, noget som ellers kan være et mareridt, for et mellemled, så som en bestyrelse eller en rådgiver.