Hvilken dør er indbrudssikret?

Sikkerhedsdøren er - inde bag den dekorative træplade – lavet af solidt stål. Døren kan altså ikke bare sparkes i stykker. Da det ofte viser sig at være karmen, der går i stykker under indbrudsforsøg på en trædør, følger der en karm med i solidt stål. Men ikke nok med det: denne dør har en tre-vejs lås, der, sammen med solide nokker i hængselsiden, gør, at døren er låst i alle fire retninger. Selve låsen er fra firmaet ISEO, der bl.a. leverer til Vatikan-universitet.

Døren er testet på det anerkendte, tyske laboratorium IFT Rosenheim, hvor adskillige punkter på døren testes imod indbrudsforsøg. Den skal kunne holde til mange former for værktøj i specifikke tidsrum, for at leve op til de krav den europæiske norm EN 1627:2011 stiller. Det er den norm, som Boligministeriet anbefaler i deres 2015-rapport, hvor de opsummerer en undersøgelse af, hvorfor der er langt færre indbrud per indbygger i Holland og England, end der er her i Danmark. I Holland og England, har der nemlig i lang tid været krav om, at døre og vinduer skal være indbrudssikrede.

Den anden dør er en almindelig trædør med trækarm og almindelig lås – det er den til højre! (Gættede du rigtigt?)

Find ud af, hvordan du selv kan få en indbrudssikret dør. Kontakt os for at få en uforpligtende vurdering af, hvad det koster at få den installeret hos jer.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.