Hvordan får vi indbrudssikrede døre?

Da det hverken er besværligt, dyrt eller en omfattende proces, at skifte jeres entrédør ud med en brand- og indbrudssikret dør, gennemgår vi kort fremgangsmåden her, så I får et overblik over, hvad der skal til.

Mange ejere, andelshavere, lejere og hele boligforeninger har gjort det, og de er ofte positivt overraskede over både processen og prisen.

Så nemt som muligt for kunden at vælge

Døre findes jo i uhyggeligt mange udformninger og farver, så vi har gjort en del ud af at vise det brede standard-sortiment, Nordisk Gruppens døre kan fås i. I kataloget og på hjemmesiden finder I oversigter over de mulige farver, overflade-strukturer, overflade-behandlinger, udskæringer, profiler og også ekstraudstyr, som elektroniske låse og dørspioner.

I langt de fleste tilfælde er det nemlig nemt at ”sammensætte” lige netop den dør, der passer i jeres lejlighed eller hus.

Et spørgsmål om klasse

Brand- og indbrudssikrede døre kommer i mange sikringsklasser, så det er også noget, I bør være opmærksomme på: hvor længe synes I tyven skal stå og bakse, og hvor meget udstyr skal han rende rundt med, for at komme ind hos jer?

Det har vist sig, at vores klasse 2-dør i mange tilfælde er tilstrækkelig til de danske forhold (og så vælger nogle en ekstra/stærkere lås, hvis de bor i et særligt udsat postnummer); for andre er der specielle forhold, der gør, at de foretrækker en klasse 3-dør.

De situationer, hvor folk ligefrem har brug for skudsikre døre, er selvfølgelig et kapitel for sig.

Hvordan kommer man i gang?

Hvis I vil have jeres tilbud hurtigt, sender I os simpelthen en e-mail med fotos af begge sider af døren og dørens mål (selve dørbladet). I får al den vejledning og dokumentation, I har behov for, af én af husets konsulenter, så I nu kan beslutte, hvilke døre er de bedste til jeres behov. Vi klarer resten.

Kom forbi vores showroom i Valby og se den kvalitet, I får på døre, karme, låse, hængsler osv. – de taler for sig selv.

katalog-btn-hover

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.