Hvordan kan denne lås forhindre indbrud?

 

Hvad er det der er så specielt ved denne type lås? Billedet her giver dig nogle fingerpeg, men ikke dem alle, flere er kommet med gode svar.

Låsen er tydeligvis solid hele vejen igennem. Der er mindst fire paler i siden - og fem hvis den laves som en ekstra lås. Som man kan se på dette billede, er der en ekstra faktor, der gør låsen ekstra stærk. Der er nemlig låsepaler der går ind i stålkarmen i både top og bund. Med andre ord: Når en tyv opdager, at han ikke kan komme igennem på låsesiden, kunne han prøve top eller bund med et brækjern, men det vil stadig ikke lykkes, pga. palerne der går henholdsvis op og ned i karmen.

Der er en ting, dette billede tydeliggør: låsen sidder i en ståldør, der sidder i en stålkarm. Udefra vil man ikke kunne se det, da der uden på stålet er monteret en pæn træplade iht. det design, som kunden ønsker. Under pladen er døren altså bundsolid.

Hvis man selv har en almindelig trædør, burde man kigge nærmere på det stykke i karmen, der holder på låsen. Man vil typisk finde, at det stykke er utroligt tyndt, i visse tilfælde tyndere end en blyant. Men andre ord: Hvis man kan knække en blyant med sine fingre, kan man også komme igennem en almindelig trædør ved at skubbe til den.

Rammen på dette billede er hvid. Den kan faktisk males i adskillige farver, og det er der mere om i vores katalog, som kan bestilles her på hjemmesiden.

Hvis man nærstuderer billedet, vil man se, at rammen er bukket - en L-profil, da rammen er formet som en L. Dette gør det utroligt svært for en tyv, at komme ind og få fat med et brækjern.

Det fulde svar er faktisk, at udover at låsen er fantastisk sikker, så sidder den i en sikkerhedsdør, og kombinationen af de to ting gør indbruds-faget svært for tyvene.

Find ud af, hvordan du kan beskytte dit hjem imod indbrud. Bestil et katalog ved at trykke på nedenstående knap og gør din bolig sikker.

Bestil katalog

    Jeg accepterer at blive registreret i service system, med mulighed for opfølgende service opkald. Se privatlivspolitik her.

    [recaptcha]

    Øvrige indlæg