Hvordan kommer tyven ind?

Når det handler om et hurtigt bræk, kommer tyven ofte igennem døren. Almindelige trædøre er nemlig svage og giver en dårlig beskyttelse af ens hjem og familie, når det kommer til indbrud.

Hvis det drejer sig om en opgang, hvor der er dørtelefon, vil tyven måske trykke på dørtelefonen til de forskellige lejligheder i opgangen og sige reklamer eller følge med nogen ind. Herefter er tyven inde i opgangen og de kan hurtigt finde ud, hvor der ikke er nogen hjemme. Et stærkt skub med skulderen – et hårdt spark hvis der er ekstra lås på – og de er inde i lejligheden.

Alarm eller ej – i løbet af 3-5 minutter er tyven over alle bjerge med deres bytte. Men hvis alarm ikke stopper tyven, hvis dørtelefonen har lige så stor effekt som en svingdør og hvis selve døren ind til lejligheden kan brydes op på 15 sekunder – 30 sekunder hvis der er ekstra lås – hvad kan man så gøre for at sikre sig?

Først skal man isolere hvad det virkelige problem er. Mange nuværende døre er lavet i blødt træ, der hurtigt giver sig, når en tyv skubber eller sparker til den. Hvis man har set en dør, der har været brudt op af en indbrudstyv, vil man ofte finde at det faktisk ikke var døren der gav sig, men karmen som døren sidder i eller det træ som omslutter låsekassen. Det stykke hvor karmen går i stykker er sædvanligvis ikke tykkere end en blyant og holder ikke til meget. Det samme gør sig gældende for det træ, der holder låsekassen.

Løsningen er en certificeret sikkerhedsdør, der er testet til at modstå de prøvelser, en indbrudstyv kan udsætte en dør for.

Når Nordisk Gruppen udskifter en dør, udskifter vi ikke bare dørbladet, men også dørkarmen. Både dørkarmen og kernen i dørbladet under den dekorative træplade, er i solidt stål. Således går låsen fra dørbladets stålkerne ind i stålkarmen.

Tyve der er vant til svage trædøre, vil hurtigt finde ud af at døren ikke er svag og vil gå sin vej. I dag er det dog mest sandsynligt at tyven vil se på det klistermærke der sidder uden på døren med Nordisk Gruppens logo, og allerede der gå slukøret hjem, uden overhovedet at forsøge.

Kontakt os i dag og bestil et uforpligtende tilbud. Du vil muligvis blive overrasket over hvor billigt og simpelt det er at sikre sit hjem og familie imod indbrud.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.