Hvorfor har vores boligforening ikke indbrudssikrede døre?

Mange beboere stiller deres boligforening dette spørgsmål ved generalforsamlingerne og bestyrelsesmøderne i disse dage. Sidste år anbefalede Boligministeriet nemlig at man anvender indbrudssikrede døre iht. den europæiske norm på området. Men på trods af det har adskillige boligforeninger stadig gamle trædøre, der ikke er blevet testet imod indbrudsforsøg.

Ved at sikre at ens døre lever op til de moderne krav om sikkerhed, kan man meget hurtigt beskytte sin bolig imod indbrudsforsøg. De giver samtidig den fordel at de både er brandcertificerede, er energidøre og giver en del andre fordele, såsom lydisolering, lugtfrihed fra opgangen osv. Enkelte beboere henvender sig derfor i øjeblikket til Nordisk Gruppen og får sig en sikkerhedsdør til deres egen lejlighed.

Men der også enkelte beboere der tager initiativet til at stille spørgsmålet til den generalforsamling, som alle boligforeninger har mindst en gang om året. Det foregår som regel ved at man sender en besked til bestyrelsen for sin boligforening en måned inden generalforsamlingen og man kan så tage spørgsmålet op. En samlet udskiftning i hele boligforeningen gør at prisen per dør bliver meget lavere.

Kontakt Nordisk Gruppen hvis du eller din boligforening har brug for lidt hjælp til at få sine døre indbrudssikrede. Vi kan også tilbyde gratis konsultation om emnet til både enkelte beboere og til hele boligforeningen.

Bestil katalog

    Jeg accepterer at blive registreret i service system, med mulighed for opfølgende service opkald. Se privatlivspolitik her.

    [recaptcha]

    Øvrige indlæg