Hvorfor indbrudssikker dør?

Der skal per lov sættes brandsikrede døre i, når I skifter de gamle døre ud i lejligheden. Men hvorfor nøjes med brandsikring, når I samtidig kan sikre familien mod indbrud? Merprisen er minimal og en virkelig kvalitetsdør med stålkerne og -ramme holder i rigtigt mange år.

Det langsigtede valg er en miljørigtig sikkerhedsdør
Danmark er det land i Europa – næstefter Grækenland – der har flest indbrud pr. indbygger; iflg. Det Kriminalpræventive Råd bliver der i Danmark begået 5 indbrud i timen.

En hoveddør skal holde i mange år - det betyder mange åbninger og lukninger, mange bump og stød – og så skal den isolere, så varmetabet gennem døren er minimalt, og støj og lugt fra opgangen bliver udenfor.

Nordisk Gruppens døre er ikke bare certificerede på et af de mest ansete institutter i Europa, dørene holder langt udover den tilladte tid for deres klasser. Når man står over for sådan en dør, er man klar over, at det her er kvalitet.

Gør det svært at være tyv
I Nordisk Gruppen vil vi hellere gøre det svært for tyven overhovedet at komme ind, end sætte en alarm i gang efter at ulykken er sket. Derfor anbefaler vi først og fremmest at sikre mekanisk - en træbeklædt dør (-blad og -karm) med stålkerne, nokker i bagkanten, kvalitetslås og indvendige hængsler – og i et valgfrit design efter jeres ønske.

Se alle valgene her på hjemmesiden og bestil dit katalog her.

katalog-btn-hover

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.