Nye tal fra Rigspolitiet: Indbrud i private hjem stigende

Første kvartal af 2016 var der 9.407 indbrud i danske hjem, hvilket er 1000 mere end samme periode i 2015, ifølge tal fra Rigspolitiet.

Der har ellers været en nedgang i antallet af indbrud, men den er nu steget igen. Danmark har i årevis ligget i toppen af Europa, når det kommer til antal indbrud per indbygger. Lande der ligner Danmark på mange måder, har langt færre indbrud. Boligministeriet undersøgte derfor sidste år hvorfor lande som Holland og England har langt færre indbrud per indbygger end Danmark.

Det viste sig at man i Holland og England har en systematisk tilgang til beskytte boliger imod indbrud, med særlige krav og standarder for indbrudsikring af døre og vinduer. Begge lande har reduceret indbrudsraten markant. I Holland er indbrudsraten halveret og i England er indbrudsraten reduceret til en tredjedel.

I Danmark er mange døre lavet af træ og det gør det nemt for tyve at komme ind. Ved at få sig en dør der stålbesat i både karm og dør og opfylder kravene og standarderne for indbrudsikring af døre og vinduer, kan man ligeledes beskytte sin bolig imod ubudne gæster.

Kontakt Nordisk Gruppen og bestil et gratis katalog eller konsultation af jeres nuværende sikkerhedsniveau.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.