Priser på sikkerhedsdøre

Det viste eksempel er en dør med udskæring og tandem låsepakke

Vejledende pris på låsepakker i krom

IndendørsmodellerPris fra
(inkl. moms)
STANDARD*14.455,-
SIKKERHEDSKLASSE RC2Udgået
SIKKERHEDSKLASSE RC314.455,-
SIKKERHEDSKLASSE RC424.965,-
SKUDSIKKER FB4 (Magnum 44)Kontakt os
SKUDSIKKER FE15 FB6 (7,62 mm, copper jacket)Kontakt os
UdendørsmodellerPris fra
(inkl. moms)
STANDARD*Kontakt os
SIKKERHEDSKLASSE RC3Kontakt os
SIKKERHEDSKLASSE RC4Kontakt os
SKUDSIKKER FB4 (Magnum 44)Kontakt os
SKUDSIKKER FE15 FB6 (7,62 mm, copper jacket)Kontakt os
Facadedøre & PortePris fra
(inkl. moms)
Døre til opgange og trapper (specialdøre)Kontakt os
Special byggede porte mm.Kontakt os

*Standard – og RC2 døre, bliver i dag bygget på samme måde som en RC3 og koster derfor det samme. Der kan være flere årsager til at den konkrete dør ikke leveres, mærket som en RC3 dør, selv om den bygges efter denne standard. Mest almindeligt skyldes det at kunden ønsker et specifikt låsesæt, som ikke er af tilsvarende standard, som døren er testet med. Selv om vi ikke kan mærke en sådan dør med en officiel RC3 mærkning, vil den stadig være betydelig stærkere end en almindelig branddør eller ståldøre (og formentlig også mange certificerede sikkerhedsdøre, på lavprismarkedet).

Vejledende pris på låsepakker i krom

HovedlåsePris
(inkl. moms)
Fiam 678, 3-vejslås, cylinder ISEO R6 med vrider og 5 nøgler  2.852,-
DORMA DL 912, Evva EPS med 3 nøgler og vrider  1.196,-
EkstralåsePris fra
(inkl. moms)
Fiam 672, 3-vejslås, ISEO R6 cylinder og 5 nøgler2.340,-
Mottura 85783, 3-vejslås, Champion cylinder og 5 nøgler3.851,-
Tandem pakke (hoved og Ekstralås)
Pris fra
(inkl. moms)
Hovedlås: Dorma, ISEO R6 cylinder (nøgle-vrider)
1 nøgle åbner denne lås & Extra lås: Fiam 672 GF,
ISEO R6 cylinder (nøgle-nøgle) 5 nøgler der
låser begge låse
3.705,-

*Alle priser er vejledende, inklusive moms og gældende pr. 11/09 2023. Grundet en periode med uservanlige store prisudsving på bla.: energi, transport og råmaterialer mm., kan prisen ændres med meget kort varsel. Ret til prisændringer forbeholdes.

Specialpriser og pakketilbud til boligforeninger

Som boligforening eller beboer i en boligforening, har i mulighed for at opnå betydelige rabatter!   

I skrivende stund har vi ca. 140 boligforeninger, som vi samarbejder med, hos disse foreninger har vi et fast tilbud, til beboere, som selv ønsker at udskifte deres døre.

Almindeligvis udarbejdes en grundpakke, i samarbejde med bestyrelsen, hvor vi sikre at udvendig design lever op til foreningens vedtægter. De beboere der ønsker dette kan så efterfølgende, for egen regning, udskifte deres døre, spare på varmen og få et forbedret indeklima, uden at risikere utilsigtet at kommer på kant med foreningens vedtægter eller bestyrelse. (vi har ladet os fortælle at de fleste bestyrelsesmedlemmer også er ret glad for at slippe for ”slagsmålet”, der følger når det går galt).

Sådanne tilbud opdateres normalt 1 – 2 gange pr. år og omdeles i den forbindelse til foreningens beboer, så alle er opdateret.    

Desuden laver vi selvfølgelig meget gerne større entrepriser, hvor alle døre i en boligforening ønskes udskiftet samlet eller i etaper.

Ovenstående priser er grundpakker uden udsmykning, udskæringer og diverse tilbehør. Afhængigt af tilvalg, særlige designønsker og evt. glas vil der være diverse tillægspriser.

Priserne er vejledende for dør med udvendige karmmål på op til 2100 mm i højden og 100 mm i bredden. Mange entredøre ligger inden for vores standardmål, mest almindeligt er at en dør overstiger højdemålene, i det tilfælde vil der komme et mindre pristillæg i størrelsesordenen 3 – 7%. Vær opmærksom på at vi måler i udvendige karmmål, og noget af din karm (inklusiv den ramme, som dørbladet sidder på), er ofte ikke fuldt synlig. Hvis du vil have en ca. fornemmelse af din dørs udvendige karmmål, så mål dørbladet og tillæg 10 cm til dørbladets brede og 8 cm til dørbladets højde.

Produktoversigt samt priser på sikkerhedsdøre, branddøre mm.

Alle sikkerhedsdøre, branddøre mm. fra Nordisk Gruppen er specialfremstillede produkter.

Dørene bygges efter mål, så de passer præcist til det aktuelle dørhul. Dette letter installationen og sikrer, at døren integrerer pænt til det eksisterende. Der er rigtig mange kombinationsmuligheder mht. design, udskæringer, belægninger og diverse tilbehør. Vi har desuden mulighed for at lave specialdøre, dvs. døre som ligger uden for vores standard design, hvilket vil gøre det for omfattende eller nærmest umuligt at lave en prisliste på alle muligheder, link til standarddesign og udskæringstyper.

Listen ”vejledende priser på sikkerhedsdøre”, giver en ca. ide om prisen på en glatte dør (uden udskæring), komplette inkl. hængsler, karm og alt det grundlæggende, som hører til en dør, i den beskrevet sikkerhedsklasse, brandklasse mm.

Du skal altså ikke lige tilkøbe en karm, nokker i bagkanten og, og, og det ene og det andet. Prisen er på en komplet dør, dog uden lås og håndtag. Her på siden har vi nogle eksempler på låsepakke, men der er rigtig mange muligheder og nogle gange vælges en løsning, som ikke leveres af os men af en låsesmed, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for mere information omkring låse.

Låsene sælges separat. Nedenståen er priser på de mest almindelige låse, men vi har også andre modeller.

Ønsker du at vi skal installere døren tilbyder vi meget gerne det som en del af den samlede løsning.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, for yderligere information eller udarbejdelse af et konkret tilbud.

Kontakt os

  Jeg accepterer privatlivspolitik

  Kundeudtalelser

  4.3/5

  4.3 på Google

  Hvorfor er Nordisk Gruppen “et sikkert valg”?

  Derfor bør du vælge os - kontakt os i dag, hvis du har nogle spørgsmål.

  01

  Indsigt

  10+ års erfaring og ca. 10.000 døre installeret.

  02

  Pris & kvalitet

  Vores mål er, at du får mest mulig dør for pengene.

  03

  Rutineret

  Vi har styr på processerne, gennem hele forløbet.

  01. INDSIGT

  Det er formentlig de færreste, der tænker over det, men det at skifte hoveddør er en forholdsvis sjælden foreteelse. De fleste skifter bil hver 3. eller 5. år, men en hoveddør skal som regel holde meget længere. Hvis du ikke lige bor i et nybyggeri, kan du jo prøve at stille spørgsmålet: “Hvor længe har den nuværende entredør siddet der”?

  Selv i den ældre bydele er svaret ofte, at entredøren formentlig har været der, siden bygningen blev opført.

  Faktisk er det slet ikke usædvanligt at have en hoveddør, som er ældre end en selv, og derfor har kun de færreste erfaring med at udskifte en hoveddør. Og uanset, hvad vi synes om ”de gode gamle dage” – eller hvor nostalgiske, vi kan blive, når vi snakker om ordentligt udført håndværk osv., så må vi samtidig erkende, at der også inden for området hoveddøre og sikkerhedsdøre har været en betragtelig udvikling i de senere år.

  En ny dør skulle derfor gerne være en betydelig opgradering på stort set alle parameter, eksempelvis: reducering af træk, varmeisolering, lyddæmpning, brandsikring, indbrudssikring, holdbarhed, samt generelt at være lidt lækrere og føles som kram.

  Udskiftning af en eller flere døre er således en langsigtet beslutning, som man gerne skulle blive glad for mange år ud i fremtiden. Samtidig må vi nok sande, at kun er de færreste har en omfattende erfaring på området; selv for professionelle håndværkere, så som tømrere, er dette område ofte kun en lille del af deres fagområde, og det er præcis her, Nordisk Gruppen kommer ind i billedet. For sikkerhedsdøre er vores hovedbeskæftigelse og vores spidskompetence – ja, faktisk beskæftiger vi os ikke med ret meget andet.

  Så uanset, om du er privatperson, boligforening, entreprenør, arkitekt eller anden professionel, så har vi været igennem processen mange gange og hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning til netop dit dørprojekt (uanset projektets størrelse).

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  02. Pris og kvalitet

  Vi har nok alle prøvet at købe forkert eller for billigt og derfor få noget, som ikke var godt nok eller uegnet til det, man havde tænkt sig. Når dette sker, er resultatet ofte, at man ender med ingenting og må ud og handle igen. Den slags er ikke bare ærgerligt – det er helt sikkert også den dyreste måde at handle på.

  Hos Nordisk Gruppen er vores mål at finde den rigtige løsning til den bedste pris, hvilket gør, at vores priser normalt er særdeles konkurrencedygtige. På den anden side ville vi aldrig anbefale noget, som vi ved ikke holder i længden, blot for at være billigst.

  Omvendt kunne man tro, at pris og kvalitet altid hænger sammen, hvilket dog ikke altid er tilfældet. Ting kan helt sikkert blive for billige, og selvom der unægteligt er en sammenhæng mellem pris og kvalitet, er det dog ikke altid tilfældet, at dyrt er bedre.

  Nogen brands, træsorter eller råmaterialer kan være betydeligt dyre end andre, selv om de hverken er pænere eller bedre. Det kan skyldes, at det specifikke råmateriale er sværere at skaffe, bearbejde eller blot fordi, det er et brand.

  Vi står altid stærkest, hvis vi hjælper dig til den bedste løsning. Det, som du kan forvente af os, er kompetent rådgivning, der altid sigter på, at du får mest mulig dør for pengene.

  En anden, men ikke uvæsentlig ting, som styrker vores forhold mellem pris og kvalitet, er, at vi har en betragtelig volumen, når det handler om sikkerhed og branddøre, hvilket betyder, at vores produktion og transport kan udføres priseffektivt.

  03. RUTINERET

  Vi modtager meget gerne input, men i arbejdet med os vil det normalt ikke være nødvendigt at ”genopfinde den dybe tallerken”. Vi har arbejdet med processerne mange gange og kender arbejdsgangene med bl.a. varsling af opmåling, installation, udbedring af fejl osv. til et punkt, hvor et udkast til en fuld beskrivelse af projektforløbet samt varslingsskrivelse kan udleveres på forhånd, så du ikke behøver at bekymre dig om den del.

  Vores kunder er både professionelle og private. Vi arbejder meget gerne med entreprenører, arkitekter, byggerådgivere eller private, men vores klart største kundegruppe er boligforeninger.

  Bestyrelsen i en boligforening kan selvfølgelig godt inkludere mennesker med branchekendskab, men bestyrelsesarbejdet er næsten altid frivilligt, hvilket gør det ekstra vigtigt, at tingene kører så gnidningsfrit som muligt.

  Vi kan selvfølgeligt ikke udelukke, at der vil være noget, som vi skal koordinere eller tale om i forbindelse med et dørprojekt – det vil der være – men vi forstår situationen og respekterer det frivillige aspekt i bestyrelsesarbejdet og søger derfor hele tiden at forbedre vores processer, således at bestyrelsen og andre frivillige ikke bliver belastet unødigt.

  Vi har styr på tingene gennem hele forløbet. Slutligt laver vi selvfølgelig en gennemgang sammen og for at sikre at alt er som det skal være. Igennem forløbet er vores standardskrivelser og varslinger, almindeligvis forsynet med vores direkte nummer, så de enkelte beboere i stedet for at gå igennem bestyrelsen, rådgiveren eller andre ekstra led, kan tage fat i os direkte. På den måde løses tidsbookning og andre rutineopgaver oftest nemt, ved direkte beboer kontakt, noget som ellers kan være et mareridt, for et mellemled, så som en bestyrelse eller en rådgiver.