Referencer

Branddøre til lejligheder

Jeg arbejder selv i autobranchen og lægger derfor specielt mærke til at der laves aftaler der holdes, at arbejdsopgaver færdiggøres og at man som kunde har mulighed for at kunne se og godkende det udførte arbejde. Det må man sige at Nordisk Gruppen har opfyldt ved opsætningen af min dør og jeg er sikker på at mange andre kunder også sætter stor pris på kvaliteten af deres arbejde.

Med venlig hilsen,

Jens D. Andersen,
Blegdamsvej, København Ø

Vi vil sige tak for det nydelige arbejde, de to rigtig gode og søde og venlige håndværkere har udført! Det er virkeligt en glæde at vi ser på den nye dør, både i tilslutningen ved karmen inde og ude, oppe og nede! Desuden er den valgte RAL farve helt perfekt!

Så hvis nogen i opgangen spørger til vores nye dør vil vi med glæde anbefale firmaet med “vores” håndværkere og produkt!

Mvh. fra tilfredse kunder

Ellen Nielsen og Georg Pedersen

Andelsforeningen Lybækgård fik ved årsskiftet 2014/15 installeret nye døre i samtlige andelslejligheder. Bestilling og installation er gået godt, og vi er meget tilfredse med resultatet.

Døre og låse ser meget robuste ud, og dørene isolerer rigtig fint både mod både lyd og kulde. Forløbet har kørt stort set gnidningsfrit, og prisen har også været fornuftig. Efterfølgende har en bygningssagkyndig gennemgået arbejdet, og fejl og mangler blev straks udbedret af Nordisk Gruppen uden problemer. En klar anbefaling herfra.

Andreas Wiwe,
Formand for Andelsforeningen Lybækgård.

Udover at den sikkerhedsdør vi har fået installeret giver os en følelse af højere tryghed og sikkerhed i hverdagen, så er det bemærkelsesværdigt hvor lydtæt den er.

Der kommer stort set ingen lyd fra opgangen ind til lejligheden. Det er en gedigen og robust dør, der samtidig er rigtig flot.

Der er faktisk mange der har kommenteret hvor flot døren er. Alt i alt en rigtig god investering. Der er ikke noget at komme efter”.

– Ib Lilljecrona, E/F Lindebo i Tåstrup

Vi bor i en ældre funkis villa fra 1934, hvor dørene trængte til udskiftning pga. træk og manglende indbrudssikring. Vi ønskede at udskifte 2 døre, som begge skulle være et tro kopi af de eksisterende døre og gerichter, og hvor låsesystemet og sikkerheden var helt i top.

Vi undersøgte forskellige typer døre og fik flere typer/modeller, som vi kunne sammenligne. Vi fik en fremvisning af de forskellige døre ved Nordisk Gruppen, Valby. De kunne levere dørene præcis efter vores ønsker og til en særdeles rimelig pris. Vejledningen i forbindelse med valg af døre samt de utrolig mange forhold vedr. tilvalg blev videregivet af en kompetent og dygtig repræsentant fra firmaet. Konceptet med at man som kunde har én bestemt sikkerhedsdør tilhørende en bestemt sikkerhedsgruppe som udgangspkt., er let overskueligt og praktisk. Sikkerhedsdørene bliver derfra opbygget individuelt, hvor man selv bestemmer, hvordan døren skal se ud og opbygges.

Alt dette sker under kyndig vejledning, og alle ønsker bliver tilføjet en meget udførlig kontrakt, der godkendes inden produktionen startes.

Opmålingen, som blev foretaget af håndværkere fra firmaet, var ligesom den indledende fase, udført professionelt og alle detaljer medtaget. Dørene blev leveret på den aftalte dato. Montagen forløb yderst tilfredsstillende og især tilpasningen og “finishen” var perfekt. Det er dejligt som kunde, at opleve godt håndværk og en sjældent set perfektionisme med egne øjne. Resultatet blev langt over det vi forventede! Dørene ligner en tro kopi af de eksisterende døre i en sådan grad at vores gæster tror, at disse døre er de oprindelige. Det har hele vejen igennem været en behagelig oplevelse at handle med Nordisk Gruppen. Firmaet holder hvad de lover hele vejen. De er troværdige og deres kvalitet i rådgivning og montage er meget høj.

Jeg kan kun varmt anbefale firmaet til andre. Jeg fremviser gerne med glæde mine sikkerhedsdøre frem til andre, såfremt der er behov for dette.

Venlig hilsen

“En meget tilfreds kunde”

Søren Figgé

Vi ønskede at udskifte alle andelenes yderdøre med Sikkeheds- og Branddøre .
Vi opstillede følgende krav :
1. Døre og Gerikter skulle være en tro “Kopi” af eksisterende døre ( ejendommen skal stadig fremstå som en 100 års gammel ejendom).
2. Døre skulle være af en standart , der levede op til det bedste på markedet mht Sikkerhed/Brandhæmmende/Lydisolerende etc samt med et låsesystem der kunne “køre” sammem med ejendommens øvrige døre.

Efter at have undersøgt markedet grundigt , besluttede vi at lave en aftale med Nordisk Indbrudssikring , Valby , som kunne levere iht vores ønsker , samt til en yderst konkurrencemæssig pris .

Fase 1 : Godkendelse af tegninger , forløb yderst tilfredsstillende – døre blev designet som en tro kopi af de eksisterende døre ligesom gerikter blev kopieret som de eksisterende .
Fase 2 : Produktion/levering af døre – der blev aftalt et opstarttidspunkt/monteringsplan som blev overholdt .
Fase 3 : Montagen af Dørene . Montagen af Dørene forløb planmæssigt – der sker noget , når man begynder at “arbejde” i et 100 års gammelt byggeri , der er ikke 2 der er ens – men alle de udfordringer vi løb ind i blev løst på en profession måde , med et tilfredsstillende resultat .

Som sagt har vi været yderst tilfreds med de Døre der er leveret og monteret – de falder ind i vores ejendom på en autentisk måde så den stadig fremstår som en 100 års gammel bevaringsværdig ejendom .
Hvis der skulle blive behov for at fremvise dørene – står jeg gerne til dispossition .

Peter M Pagh Schmidt
Trollegården
Kerteminde

Kontakt os

  Jeg accepterer privatlivspolitik

  Kundeudtalelser

  4.3/5

  4.3 på Google

  Hvorfor er Nordisk Gruppen “et sikkert valg”?

  Derfor bør du vælge os - kontakt os i dag, hvis du har nogle spørgsmål.

  01

  Indsigt

  10+ års erfaring og ca. 10.000 døre installeret.

  02

  Pris & kvalitet

  Vores mål er, at du får mest mulig dør for pengene.

  03

  Rutineret

  Vi har styr på processerne, gennem hele forløbet.

  01. INDSIGT

  Det er formentlig de færreste, der tænker over det, men det at skifte hoveddør er en forholdsvis sjælden foreteelse. De fleste skifter bil hver 3. eller 5. år, men en hoveddør skal som regel holde meget længere. Hvis du ikke lige bor i et nybyggeri, kan du jo prøve at stille spørgsmålet: “Hvor længe har den nuværende entredør siddet der”?

  Selv i den ældre bydele er svaret ofte, at entredøren formentlig har været der, siden bygningen blev opført.

  Faktisk er det slet ikke usædvanligt at have en hoveddør, som er ældre end en selv, og derfor har kun de færreste erfaring med at udskifte en hoveddør. Og uanset, hvad vi synes om ”de gode gamle dage” – eller hvor nostalgiske, vi kan blive, når vi snakker om ordentligt udført håndværk osv., så må vi samtidig erkende, at der også inden for området hoveddøre og sikkerhedsdøre har været en betragtelig udvikling i de senere år.

  En ny dør skulle derfor gerne være en betydelig opgradering på stort set alle parameter, eksempelvis: reducering af træk, varmeisolering, lyddæmpning, brandsikring, indbrudssikring, holdbarhed, samt generelt at være lidt lækrere og føles som kram.

  Udskiftning af en eller flere døre er således en langsigtet beslutning, som man gerne skulle blive glad for mange år ud i fremtiden. Samtidig må vi nok sande, at kun er de færreste har en omfattende erfaring på området; selv for professionelle håndværkere, så som tømrere, er dette område ofte kun en lille del af deres fagområde, og det er præcis her, Nordisk Gruppen kommer ind i billedet. For sikkerhedsdøre er vores hovedbeskæftigelse og vores spidskompetence – ja, faktisk beskæftiger vi os ikke med ret meget andet.

  Så uanset, om du er privatperson, boligforening, entreprenør, arkitekt eller anden professionel, så har vi været igennem processen mange gange og hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning til netop dit dørprojekt (uanset projektets størrelse).

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  02. Pris og kvalitet

  Vi har nok alle prøvet at købe forkert eller for billigt og derfor få noget, som ikke var godt nok eller uegnet til det, man havde tænkt sig. Når dette sker, er resultatet ofte, at man ender med ingenting og må ud og handle igen. Den slags er ikke bare ærgerligt – det er helt sikkert også den dyreste måde at handle på.

  Hos Nordisk Gruppen er vores mål at finde den rigtige løsning til den bedste pris, hvilket gør, at vores priser normalt er særdeles konkurrencedygtige. På den anden side ville vi aldrig anbefale noget, som vi ved ikke holder i længden, blot for at være billigst.

  Omvendt kunne man tro, at pris og kvalitet altid hænger sammen, hvilket dog ikke altid er tilfældet. Ting kan helt sikkert blive for billige, og selvom der unægteligt er en sammenhæng mellem pris og kvalitet, er det dog ikke altid tilfældet, at dyrt er bedre.

  Nogen brands, træsorter eller råmaterialer kan være betydeligt dyre end andre, selv om de hverken er pænere eller bedre. Det kan skyldes, at det specifikke råmateriale er sværere at skaffe, bearbejde eller blot fordi, det er et brand.

  Vi står altid stærkest, hvis vi hjælper dig til den bedste løsning. Det, som du kan forvente af os, er kompetent rådgivning, der altid sigter på, at du får mest mulig dør for pengene.

  En anden, men ikke uvæsentlig ting, som styrker vores forhold mellem pris og kvalitet, er, at vi har en betragtelig volumen, når det handler om sikkerhed og branddøre, hvilket betyder, at vores produktion og transport kan udføres priseffektivt.

  03. RUTINERET

  Vi modtager meget gerne input, men i arbejdet med os vil det normalt ikke være nødvendigt at ”genopfinde den dybe tallerken”. Vi har arbejdet med processerne mange gange og kender arbejdsgangene med bl.a. varsling af opmåling, installation, udbedring af fejl osv. til et punkt, hvor et udkast til en fuld beskrivelse af projektforløbet samt varslingsskrivelse kan udleveres på forhånd, så du ikke behøver at bekymre dig om den del.

  Vores kunder er både professionelle og private. Vi arbejder meget gerne med entreprenører, arkitekter, byggerådgivere eller private, men vores klart største kundegruppe er boligforeninger.

  Bestyrelsen i en boligforening kan selvfølgelig godt inkludere mennesker med branchekendskab, men bestyrelsesarbejdet er næsten altid frivilligt, hvilket gør det ekstra vigtigt, at tingene kører så gnidningsfrit som muligt.

  Vi kan selvfølgeligt ikke udelukke, at der vil være noget, som vi skal koordinere eller tale om i forbindelse med et dørprojekt – det vil der være – men vi forstår situationen og respekterer det frivillige aspekt i bestyrelsesarbejdet og søger derfor hele tiden at forbedre vores processer, således at bestyrelsen og andre frivillige ikke bliver belastet unødigt.

  Vi har styr på tingene gennem hele forløbet. Slutligt laver vi selvfølgelig en gennemgang sammen og for at sikre at alt er som det skal være. Igennem forløbet er vores standardskrivelser og varslinger, almindeligvis forsynet med vores direkte nummer, så de enkelte beboere i stedet for at gå igennem bestyrelsen, rådgiveren eller andre ekstra led, kan tage fat i os direkte. På den måde løses tidsbookning og andre rutineopgaver oftest nemt, ved direkte beboer kontakt, noget som ellers kan være et mareridt, for et mellemled, så som en bestyrelse eller en rådgiver.