Sikkerhedsklasse 3-dør

Ekstra høj beskyttelse mod indbrud – specielt egnet til huse og steder med øget risiko for indbrud

En endnu højere sikkerhed fås med vores Sikkerhedsklasse 3-dør. Den beskytter mod tungere manuelt værktøj, som f.eks. ekstra kraftige koben mv. Den anvendes ofte til huse, udsatte lejligheder og steder, hvor tyven har mere tid til sin rådighed.

Dørblad og dørkarm er af stål – og døren låses i tre retninger med sikkerhedslås i højeste låsekategori

Vores Sikkerhedsklasse 3-dør har ligesom alle vores andre sikkerhedsdøre et dørblad af stål og en stålkarm. Konstruktionen er stærkere end Sikkerhedsklasse 2 -døren, og derudover leveres den med en sikkerhedslås, der låser i hele 3 retninger – op, ned og til siden ind i stålkarmen. Dertil kommer de ekstra kraftigere nokker (stålspyd), der går fra bagkanten af dørbladet og ind i stålkarmen, når døren lukkes.

Sikkerhedsdør og branddør – begge dele på én gang

Ligesom Sikkerhedsklasse 2 døren, så er Sikkerhedsklasse 3-døren (og højere klasser) også en branddør – BD30-45 / EI2 30-45. Derfor egner denne dørtype sig ligeledes til lejligheder, hvor der ifølge loven er krav om, at man skal isætte en branddør ved udskiftning af ens hoveddør. Men også til andre formål er det en fordel at have en dør, der lukker af for evt. ildebrand. Selvom en Sikkerhedsklasse-3 dør er lidt dyrere end en Sikkerhedsklasse 2-dør (primært på grund af den kraftige 3-vejs-lås), så er prisforskellen mellem en sikkerhedsdør og en almindelig branddør, som ikke er indbrudssikret, stadig moderat. Så skal du alligevel have en branddør, er det en god idé at vælge en fremtidssikret løsning, der også er en sikkerhedsdør.

Fås i næsten alle udseender – evt. også som kopi af nuværende dør

Udseendet af alle vores sikkerhedsdøre er meget fleksibelt. De er beklædt med træplader, og kan derfor laves i stort set ethvert udseende. Man kan vælge klassiske glatte døre, eller forskellige mønstre – herunder fyldningsdøre. Overfladen kan enten være malet eller laminat. Vi kan desuden lave kopidøre, der ser ud ligesom eksisterende døre, hvis det skulle være aktuelt (eksempelvis i ældre lejlighedskomplekser). Du kan få inspiration i vores galleri, eller du kan selv designe din dør.

 

indbrudssikring Indbrudssikring ENV 1627 WK3 Klasse 3 (RC3)
lydisolering Lydisolering 43 dB Rw (C; Ctr)
termisk_gennemstrømning Varmeisolering (U-værdi) 1,3 W / m2 K
Brandsikring BD/EI2 30-45
gentagne_åbninger Testet for antal åbninger 200.000 gange
vindpres Isolering mod vind Klasse C5
luftgennemtrængning Isolering mod luftgennemstømning Klasse 4
vandtæthed Vandtæthed Klasse 6A
mekanisk_styrke Mekanisk styrke og holdbarhed Klasse 4

klasse3

Det viste design kan fremstilles i alle sikkerhedsklasser, dvs. som Standard, Sikkerhedsklasse 2, Sikkerhedsklasse 3, Sikkerhedsklasse 4 og som Skudsikker sikkerhedsdør. Du kan selv sammensætte dit design – læs mere om dette i vores katalog. 

Andre kvaliteter
Sikkerhedsklasse 3-døren har meget høj varmeisolering og stor lyddæmpning (41 dB). Sidstnævnte betyder, at al normal støj lukkes ude, og det er som regel noget af det første vores kunder bemærker, efter at de har fået installeret en sikkerhedsdør.

Ud over dette er døren gennemtestet for mange andre ting, såsom gentagne åbninger (200.000 gange), træk, fugtafvisning, generel styrke og holdbarhed m.m. Alle vores sikkerhedsdøre er testet på det berømte testlaboratorium IFT Rosenheim i Tyskland, som tester efter de moderne EU standarder og sikrer, at sikkerhedsdørene efterlever alle krav.