Sikkerhedsklasse 4-dør

Det ultimative sikringsniveau

Den højeste grad af sikkerhed fås med denne dør, der primært anvendes til steder, hvor tyven kan arbejde uforstyrret, bl.a. med motorværktøj. Den er klassificeret som sikkerhedsklasse 4, hvilket vil sige at den, foruden at beskytte mod tungere manuelt værktøj, også beskytter mod motoriseret værktøj som f.eks. elektriske boremaskiner, el-save etc. Den anvendes sjældent i private hjem, men kan evt. være aktuel for virksomheder og andre steder med et særlig højt sikringsbehov.

Ekstra forstærket stålkonstuktion – og klasse 7, 3-vejs-sikkerhedslås

Vores Sikkerhedsklasse 4-dør har en ultrastærk stålkonstruktion, som kan modstå alt fra brækjern til store hammere, økser, boremaskiner og meget andet. Dens låse er desuden ekstra beskyttede mod boring med plader i mangan, ud over at de er støbt ind i særlige stålkonstuktioner. På bagkanten af døren sidder der kraftige stålnokker med ca. 30 cm mellemrum; de er 16 mm i diameter, og døren er sikret med en klasse 7-sikkerhedslås. Denne lås sikrer døren med 6 kraftige stålpaler, der låser i vandret retning, samt 2 stålpaler, der låser hhv. op i toppen af stålrammen samt ned i bunden af stålrammen - en såkaldt ”3-vejs-lås.

Sikkerhedsdør og branddør i ét

Sikkerhedsklasse 4-døren beskytter også mod brand i mindst 45 minutter (BD45 / EI 45) og den lever således rigeligt op til kravene for f.eks. lejlighedsdøre, der skal kunne modstå brand i mindst 30 minutter (BD30).

Fås i alle designs – evt. også som kopi af eksisterende dør (replika)

Da forskellen på vores sikkerhedsdøre udelukkende ligger i metalkonstruktionen indeni, kan de alle fremstilles i ethvert ønsket design udenpå, idet de træplader, dørene er beklædt med, kan laves i alle varianter. Man kan med andre ord vælge klassiske, glatte døre, eller forskellige mønstre – herunder fyldningsdøre. Overfladen kan være malet eller lamineret (bl.a. forskellige træsorter). Vi kan også lave kopidøre, der ser ud ligesom eksisterende døre (såkaldte ”replika-døre”), hvis det skulle være aktuelt, f.eks. i ældre lejlighedskomplekser eller steder, hvor der er helt specielle krav til udseendet. Du kan få inspiration i vores galleri, eller du kan selv designe din dør.

indbrudssikring Indbrudssikring ENV 1627 WK4 Klasse 4 (RC4)
lydisolering Lydisolering 45 dB Rw (C; Ctr)
termisk_gennemstrømning Varmeisolering (U-værdi) 1,3 W / m2 K
Brandsikring BD/EI2 30-45
gentagne_åbninger Testet for antal åbninger 200.000 gange
vindpres Isolering mod vind Klasse C5
luftgennemtrængning Isolering mod luftgennemstømning Klasse 4
vandtæthed Vandtæthed Klasse 6A
mekanisk_styrke Mekanisk styrke og holdbarhed Klasse 4

PREMIUM_4_Sikkerhedsdør

Det viste design kan fremstilles i alle sikkerhedsklasser, dvs. som Standard, Sikkerhedsklasse 2, Sikkerhedsklasse 3, Sikkerhedsklasse 4 og som Skudsikker sikkerhedsdør. Du kan selv sammensætte dit design – læs mere om dette i vores katalog.Andre kvaliteter
Sikkerhedsklasse 4-døren har høj varmeisolering og ekstra kraftig lyddæmpning på hele 45 dB. Dette svarer næsten til niveauet for lydstudier, så det er helt sikkert, at du vil opleve en betydelig støjreduktion.

Døren er desuden testet for 200.000 gentagne åbninger og lukninger, tæthed, fugtafvisning, generel styrke og holdbarhed m.m. på testlaboratoriet IFT Rosenheim i Tyskland.