Sikkerhedsdøre til boligforeninger

boligforening

Det koster ikke kassen at sikre sig

En udskiftning af hoveddøren i alle lejlighederne vil være det mest fordelagtige for alle, simpelhen fordi der er tale om stordrift i monteringsfasen.

Vi kommer og måler op. I finder den rigtige sikkerhedsdør til jeres formål, og så kommer vi med en god pris til jer - med de gode rabatter baseret på stordrift.

Nu kræves der kun en ordinær eller en ekstraordinær generalforsamling, hvor I beslutter jer for den rigtige løsning og financiering for jer.

Dørene ser stort set ud som nu

Når et større antal beboere skifter, men ikke alle, er det højst sandsynligt, at I vil finde den farve, struktur og udskæring, I skal bruge, i vores standard-program. De nye døre kommer til at passe til de eksisterende.

Men det er en helt anden slags dør

Når dørene er sat i, mærker I ikke umiddelbart den negative gevinst – ingen indbrud. Det er den øgede tryghed, der tæller. Vi ser også tit, at folk overraskes positivt over, hvor stor en dæmpning, døren giver, af støj, lugt og kulde fra omgivelserne.

Det er en energirigtig dør, som samtidig holder tyvene ude i betragtelige tidsrum. Chancen for, at de bliver opdaget eller opgiver, stiger med den sikringsklasse, I vælger.

katalog-btn-hover