Sikkerhedsdøre til private huse og lejligheder

familie

Det er familiens tryghed, det gælder

Hvad enten et indbrud sker, mens du er ude eller hjemme, går det ud over trygheden i dit hjem – ”er de her endnu? Kommer de igen?”.

Men, når både dør og karm er af stål og ikke det sædvanlige træ, gør du livet så besværligt for eventuelle tyve, at chancen for at de opgiver - eller bliver forstyrret - forøges betydeligt. Den forøges i takt med den sikkerhedsklasse, du vælger.

Sikringen skal ske, hvor den batter mest

I både boligblokke og villaer kan sikringen af bestemte områder (de enkelte lejligheder eller opholds-/soveafdeling) i flere tilfælde være vigtigere end selve yderdøren. Mange vælger derfor certificerede sikkerhedsdøre inde i huset og låser yderdøren uden yderligere sikring.

Den ser ud som den plejer, men …

Du kan stadig bevare den stil, du vil have i dit hjem; stålkernen i dør og karm beklædes nemlig med træ og udføres i den stil og farve, du ønsker.

Sådan en sikkerhedsdør har yderligere fordele: du og din familie kan spare varme og undgå forstyrrende lyd og lugt fra omgivelserne, mens I sender tyven hjem med uforrettet sag.

Det er i virkeligheden sjældent, at de for alvor forsøger sig; de opdager nemlig hurtigt, at de står over for både dør og karm af stål samt en god lås.

katalog-btn-hover