Standard sikkerhedsdør

Grundlæggende beskyttelse mod indbrud

Den billigste af vores sikkerhedsdøre kaldes “Standarddøren” . Mht. indbrudssikring, så er den certificeret som sikkerhedsklasse 1, hvilket vil sige, at den beskytter mod fysisk vold. Eftersom rigtig mange indbrud foregår ved at døren bliver sparket ind, eller der bliver sat en skulder hårdt imod, så yder denne type sikkerhedsdør en rigtig god beskyttelse mod simple indbrud.

Dørblad og dørkarm af stål – beklædt med træplader

Vores Standard sikkerhedsdør har som alle vores sikkerhedsdøre et dørblad af stål, beklædt med træplader, så den udadtil ser ud som en almindelig dør, samt en stålkarm, der boltes ind i muren. Det forhold, at alle basale konstruktioner i sikkerhedsdøren er lavet af stål, betyder at den er meget stærkere end en almindelig trædør, hvor karm eller dørblad nemt kan flække, selvom der er sat én eller flere låse i.

Fås i forskellige udseender – vælg selv design

Udseendet af vores Standard sikkerhedsdøre er ligesom alle vores andre sikkerhedsdøre meget fleksibelt. Selve dørbladet er af stål, men det er beklædt med træplader, som kan leveres i alle mulig udseender, lige fra alm. glatte døre – malede eller med trælaminat – til fyldingsdøre eller andre mønstre. Vi kan desuden lave kopier af eksisterende døre. Du kan se forskellige eksempler på sikkerhedsdøre i vores galleri.

Andre kvaliteter

Udover at beskytte mod indbrud, så har Standard sikkerhedsdøren en høj varmeisolering, og stor lyddæmpning tillige med mange andre kvaliteter, såsom isolering mod træk, hængsler på bærende kuglelejer, m.m. Se detaljer i skemaet nedenfor.

katalog-btn-hover

lydisolering Lydisolering 41 dB Rw (C;Ctr)
termisk_gennemstrømning Varmeisolering (U-værdi) 1,3 W / mK
Testet for antal åbninger 100.000 gange
Isolering mod vind Klasse C5
Isolering mod luftgennemstømning Klasse 4
Vandtæthed Klasse 6A
Mekanisk styrke og holdbarhed Klasse 4

standard_doer

Det viste design kan fremstilles i alle sikkerhedsklasser, dvs. som Standard, Sikkerhedsklasse 2, Sikkerhedsklasse 3, Sikkerhedsklasse 4 og som Skudsikker sikkerhedsdør. Du kan selv sammensætte dit design – læs mere om dette i vores katalog

 

Branddøre – som tilvalg
Vores Standard sikkerhedsdøre ikke er brandsikre i deres grundopbygning, men de kan for et mindre tillæg gøres brandsikre op til EI2 30-45 (BD30-45).