Referencer

Jeg arbejder selv i autobranchen og lægger derfor specielt mærke til at der laves aftaler der holdes, at arbejdsopgaver færdiggøres og at man som kunde har mulighed for at kunne se og godkende det udførte arbejde. Det må man sige at Nordisk Gruppen har opfyldt ved opsætningen af min dør og jeg er sikker på at mange andre kunder også sætter stor pris på kvaliteten af deres arbejde.

Med venlig hilsen,

Jens D. Andersen,
Blegdamsvej, København Ø

Jens D. Andersen, Blegdamsvej, København Ø,

Vi vil sige tak for det nydelige arbejde, de to rigtig gode og søde og venlige håndværkere har udført! Det er virkeligt en glæde at vi ser på den nye dør, både i tilslutningen ved karmen inde og ude, oppe og nede! Desuden er den valgte RAL farve helt perfekt!

Så hvis nogen i opgangen spørger til vores nye dør vil vi med glæde anbefale firmaet med "vores" håndværkere og produkt!

Mvh. fra tilfredse kunder

Ellen Nielsen og Georg Pedersen

Ellen Nielsen og Georg Pedersen,

Andelsforeningen Lybækgård fik ved årsskiftet 2014/15 installeret nye døre i samtlige andelslejligheder. Bestilling og installation er gået godt, og vi er meget tilfredse med resultatet.

Døre og låse ser meget robuste ud, og dørene isolerer rigtig fint både mod både lyd og kulde. Forløbet har kørt stort set gnidningsfrit, og prisen har også været fornuftig. Efterfølgende har en bygningssagkyndig gennemgået arbejdet, og fejl og mangler blev straks udbedret af Nordisk Gruppen uden problemer. En klar anbefaling herfra.

Andreas Wiwe,
Formand for Andelsforeningen Lybækgård.

Andreas Wiwe, Formand for Andelsforeningen Lybækgård,

Udover at den sikkerhedsdør vi har fået installeret giver os en følelse af højere tryghed og sikkerhed i hverdagen, så er det bemærkelsesværdigt hvor lydtæt den er.

Der kommer stort set ingen lyd fra opgangen ind til lejligheden. Det er en gedigen og robust dør, der samtidig er rigtig flot.

Der er faktisk mange der har kommenteret hvor flot døren er. Alt i alt en rigtig god investering. Der er ikke noget at komme efter".

- Ib Lilljecrona, E/F Lindebo i Tåstrup

Ib Lilljecrona, E/F Lindebo i Tåstrup,